Skip links

CONTESTAȚII BACALAUREAT – SESIUNEA IUNIE-IULIE 2023

BACALAUREAT 2023 – CE 139

COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU SUCEAVA

CONTESTAȚII

BACALAUREAT 2023

 

Contestațiile rezultatelor examenului de bacalaureat național 2023, sesiunea iunie-iulie, pot fi depuse în data de 03.07.2023 între orele 12:00 – 18:00 în format fizic la sediul Colegiului Național Mihai Eminescu Suceava sau online la adresa de email: contestatiibac@cneminescu.ro

Pentru fiecare notă contestată se completează câte o cerere separată. Cererile vor fi însoțite de copie a actului de identitate.

În cazul candidaților minori, cererile vor fi depuse de aparținătorii legali. Depunerea contestațiilor în numele altor candidați majori se face numai în baza unei procuri notariale emise în acest sens.

Candidații care depun cerere de contestare a notelor prin email, vor primi pe aceeași adresă de email confirmarea primirii contestației și numărul de înregistrare a acesteia. Pentru contestațiile online, se va trimite și o fotografie după cartea de identitate a candidatului care depune contestația.

În conformitate cu prevederile art. 13, alin. (1) din OME nr. 5151/2021, nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica nota inițială prin creștere sau descreștere, după caz.

 

Președinte,

Prof. Platec Cezar Nicolae

 

MODEL CERERE:

Cerere_cont_bac_2023

This website uses cookies to improve your web experience.